BeatPoint Festival u Punat na otok Krk dovodi DJ Rusha, Cristiana Varelu i još hrpu DJ-a
8. srpnja 2021.
Music Box (11099 Članci)
Podijeli

BeatPoint Festival u Punat na otok Krk dovodi DJ Rusha, Cristiana Varelu i još hrpu DJ-a

U svojem 4. izdanju BeatPoint Festival 16. i 17.7. ponovno će preplaviti idiličnu Plažu Medane u Puntu na otoku Krku masnim beatovima, te na dva dana pretvoriti ovu jedinstvenu lokaciju u oazu baš kao stvorenu za sve ljubitelje elektronike.

Vrijeme je da nakon dugo vremena izvadite plesne cipelice jer smo se naoružali nekim od najjačih svjetskih house i techno producenata i DJ-a kao što su DJ Rush i Cristian Varela, u pratnji najboljih regionalnih izvođača.

Što vas očekuje ove godine? Osim glazbenog i vizualnog spektakla na dva floora, VIP lože smještene u otmjenom šumarku nadomak glavnog stejđa, chill kutka i još mnogo toga, tu je i bogati dnevni program za one nezasitne među vama!

Višak energije možete ispucati i na jednom od sportskih turnira u piciginu, odbojci i nogometu ili pak na jednom od legendarnih BoatPartyja koji su nezaboravno iskustvo intimnije atmosfere, dok ploveći valovima zvuka pružaju jedinstvenu simbiozu prirodne kulise i magičnih melodija, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.