Manifest crnila u dvorištu Medike uz Cold Snap, ThroaTTwister i Zenoth
14. srpnja 2021.
Music Box (11067 Članci)
Podijeli

Manifest crnila u dvorištu Medike uz Cold Snap, ThroaTTwister i Zenoth

Manifest crnila također povremeno mora izaći na vidjelo. Dugo se skrivao u sjeni, no sada se budi uslijed namjere zamračenja ljeta i u dvorište Medike vraća najteže riffove, donoseći nesveto trojstvo bendova. Nakon predugo vremena, moderna metal zabava i to 16. srpnja.

A zabavu će pružiti Cold Snap, ThroaTTwister i Zenoth. Prvi su sami po sebi institucija modernog metala. Krenuvši iz groove/nu priče, iz albuma u album evoluiraju u silu koja počiva na granicama raznih žanrova koji se isprepleću kroz njihove prste, sjajan vokal i generalno ludilo koje nastaje na svakom njihovom koncertu. Virus ih je usporio, u Zagrebu nisu svirali predugo i uistinu je zadovoljstvo po prvi puta vidjeti Cold Snap u ljetnoj bazi nezavisna zvuka, Medici. Kao i uvijek, čeka vas potpuno ludilo i sonični napad! Pripremite se…

Za razliku od njih ThroaTTwister smo pogledali krajem prošlog ljeta. Pa najbolje ponoviti gradivo jer njihov je nastup bio jedna nasilna bomba groove hardcore metala koja nas je dobrano izubijala i ostavila u potrebi da se ta ista energija nastavi. I daje čekamo novi album, no do tada razmišljamo o moshanju.

Zenoth su noviji metal mladići iz uvijek potentnog riječkog podzemlja. Njihov pomalo metalcorski pristup je osvojio lokalnu ekipu. Nadamo se da će i zagrebačku publiku.

Satnica:
Ulaz: 19.00
Zenoth: 20.15 – 20.45
ThroaTTwister: 21.00 – 21.30
Cold Snap: 21.45 – 22.45
Kraj: 23.00

Upad je 55 kuna, a na dan koncerta 70.