Ericova pjesma “No Good” dobila remix koji je radila pocket palma
17. srpnja 2021.
Music Box (9881 Članci)
Podijeli

Ericova pjesma “No Good” dobila remix koji je radila pocket palma

ERIC je predstavio je remix pjesme „No Good“, koji potpisuje zagrebački duo pocket palma!

Remix verzija njegovog aktualnog singla objavljena je nedugo nakon što je debitantskim albumom „I Am Eric“ dospio na sam vrh ljestvice najprodavanijih izdanja u Hrvatskoj, a to veliko priznanje za dvadesetogodišnjeg je kantautora, vokalista, multi instrumentalista i producenta još jedno u nizu značajnih rezultata ostvarenih u jako kratkom razdoblju.

„Jako volim pocket palmu, pjesme su im odlične, a sviđa mi se i njihov glazbeni stil koji je prepoznatljiv i upakiran u modernu produkciju. Veseli me da na sceni imamo izvođače kao što su oni. Remix koji su napravili me na prvu dobio, prezadovoljan sam i presretan što smo ostvarili ovako odličnu suradnju!“, komentirao je ERIC prvu suradnju s hvaljenim duom.

Na remix su se osvrnuli i pocket palma: „Bio nam je gušt raditi na remixu singla No Good jer je Eric stvarno jedan od talentiranijih mladih autora, a prije nekoliko mjeseci imali smo ga priliku i upoznati, tako da se ova suradnja nekako prirodno rodila. Jako smo zadovoljni remixom jer je pjesma poprimila sasvim novi osjećaj koji dosta reflektira stil pocket palme. Sve u svemu, nadamo se i daljnjim suradnjama i nadamo se da će se Ericovim fanovima remix jednako svidjeti kao i nama! :)“