Nipplepeople ovog kolovoza u Novom Sadu i Beogradu
24. srpnja 2021.
Music Box (10596 Članci)
Podijeli

Nipplepeople ovog kolovoza u Novom Sadu i Beogradu

Electro pop duo Nipplepeople održat će koncerte ovog ljeta u Novom Sadu i Beogradu, poslije stanke od više od godinu dana izazvane epidemijom koronavirusa.

Prvi nastup publiku očekuje 13. kolovoza u Promenadi u Novom Sadu (20,00h), a drugi 22.8. u beogradskoj Barutani (21,00h).

Ulaznice za koncert u Novom Sadu po cijeni od 1 200 dinara mogu se nabaviti putem prodajne
mreže www.gigstix.com, a za beogradski nastup po istoj cijeni putem prodajne mreže www.tickets.rs. Na oba koncerta će važiti i ulaznice kupljene za odgođene nastupe benda planirane u ožujku 2020. godine.

Na nadolazećim koncertima bend će predstaviti novoaranžiranu set listu pojačanu svježim scensko-vizualnim elementima. Nipplepeople su tajanstveni, maskirani žensko-muški duo, čija dva singla “Frka” i “Sutra” bilježe milijunske preglede na YouTube servisu. O njima ne postoji službena biografija i nepoznat je identitet članova, koji ne otkrivaju lica uživo ni na fotografijama, niti daju izjave. Bend se regionalno pročuo nizom upečatljivih hit pop singlova kao što su “Sutra”, “Broj”, “Bolji”, “Ne volim te” i “Balkan Express”.

Foto: Karla Matulina