Novim trailerom Istjerivači duhova pucaju na nostalgiju i spektakularno uspijevaju
29. srpnja 2021.
Music Box (9479 Članci)
Podijeli

Novim trailerom Istjerivači duhova pucaju na nostalgiju i spektakularno uspijevaju

‘Naslijeđe’, novi dio Istjerivača duhova, jedne od najslavnijih filmskih franšiza u povijesti, poprima sve konkretnije i jasnije obrise, a novi bi vas trailer usput mogao vratiti u djetinjstvo…

Istjerivači duhova: Naslijeđe opravdano su jedan od najiščekivanijih filmova godine, a tu je titulu dodatno učvrstio spektakularni novi trailer koji će sigurno privući novu publiku, a onu stariju, koja je stasala uz prve filmove, oboriti s nogu. Posebno kad vide da se suptilno najavljuju neka već dobro poznata lica…

‘Naslijeđe’ u kinima inače počinje igrati u studenom ove godine, a režira ga Jason Reitman (Juno, Tully), sin Ivana Reitmana, legendarnog redatelja prva dva filma i producenta ‘Naslijeđa’.

U glavnim ćemo ulogama gledati Paula Rudda (Anchorman: The Legend of Ron Burgundy, Ant-Man), Finna Wolfharda (Stranger Things, It), Carie Coon (The Sinner, The Post, Fargo) i McKennu Grace (The Handmaid’s Tale), Fuller Huse). Radnja filma se inače odvija 30 godina nakon događaja u ‘Istjerivačima duhova II’ iz 1989. godine, nakon što se obitelj preseli u mali gradić i tamo otkrije djedovu ostavštinu.

Uz to, šuška se da će se u filmu pojaviti i originalna postava Istjerivača duhova iz 1984. godine uz koju su odrastale generacije – Bill MurrayDan AykroydErnie Hudson i Sigourney Weaver.