Core System odali počast Keithu Flintu obradom Prodigyjevog “Omena”
6. kolovoza 2021.
Music Box (10743 Članci)
Podijeli

Core System odali počast Keithu Flintu obradom Prodigyjevog “Omena”

“Ideja za pjesmu i spot ušla nam je u glave odmah nakon tužne vijesti da nas je Keith napustio”, rekli su dečki iz benda Core System.

Metalci Core System napravili su metal obradu hita “Omen”. Sve to u čast Keithu Flintu, čiji su veliki obožavatelji bili, kao i grupe The Prodigy.

“Željeli smo se oprostiti od njega kroz glazbu koju je sam kreirao. Nismo dugo razmišljali koju pjesmu uzeti pošto ‘Omen’ savršeno pristaje našem stilu ritma i melodije, te je ujedno odlična kombinacija niskih tonova i elektroničkih elemenata. Što se tiče spota, željeli smo humorističnu radnju koja eventualno dostiže vrhunac. Na vrhuncu se zatim prikazuje energija benda i publike. Zato smo uzeli nekoliko ludih outfita, pive i par zanimljivih automobila i organizirali snimanje spota usred praznog polja”, kažu.

Pjesma je snimljena tijekom 2020. godine koja je obilježena COVID virusom pa je organizacija snimanja spota bila prilično izazovna. Pjesma je inače već mjesecima dio njihovog live seta. Ujedno pozivaju obožavatelje da posjete njihovu Facebook i Instagram stranicu jer imaju jedan zanimljivi nadolazeći giveaway s vrlo vrijednom nagradom.