Festival “S okusom soli…”na Sustipan kod Splita dovodi Parni valjak, Crvenu jabuku i Massima
10. kolovoza 2021.
Music Box (9161 Članci)
Podijeli

Festival “S okusom soli…”na Sustipan kod Splita dovodi Parni valjak, Crvenu jabuku i Massima

U ponedjeljak 16. kolovoza bit će svečano otvoren festival “S okusom soli…”, novi program na čarobnom Sustipanu.

U tri dana programa Split će ugostiti vrhunske glazbenike koji u svojim izvedbama istovremeno prožimaju prošlost i budućnost. Tako će na trenutak jedinstvena pozornica Sustipana, Mediteran sa svim svojim okusima, postati mjesto spajanja dobro poznatih starih melodija i suvremenih glazbenih aranžmana, a publiku će svojom glazbom uvesti u čaroliju Parni valjak, Crvena jabuka te Massimo.

Festival „S okusom soli.. “ nastao je u organizaciji tvrtke Music Time na čelu s producentom Tomislavom Kašljevićem. Program je zamišljen kao šarena lepeza stihova, nota i glazbe u kojoj će se moći pronaći sve generacije te naći nešto za sebe! Stoga ne propustite biti dio ove prelijepe priče, tri noći pod zvijezdama na Sustipanu, ugodne atmosfere uz miris mora, ljubavi i okusa soli…

Ulaznice za svaku koncertnu večer posebno mogu se kupiti preko sustava Eventim.hr te na dan koncerata ulaznice će se moći kupiti na samom ulazu. Za prisustvovanje na koncertima na Sustipanu (Parni valjak, Crvena jabuka i Massimo) uz kupljenu ulaznicu treba priložiti i COVID potvrdu u elektronskom ili pisanom obliku. Na ulazu će se obavljati i nužno brzo antigensko testiranje o trošku organizatora (besplatno za posjetitelje) za sve one koji nemaju COVID potvrdu. Testiranje započinje u 18 sati, a organizatore mole posjetitelje da dođu što prije kako se ne bi stvarale gužve na ulazu. Vrata za posjetitelje se otvaraju u 19:30.

Sva tri koncerta počinju u 21:00h!