Vice Versa, pola čovjek, pola metalac, progovorio o tipičnim katastarskim problemima prosječnog Dalmatinca
13. kolovoza 2021.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Vice Versa, pola čovjek, pola metalac, progovorio o tipičnim katastarskim problemima prosječnog Dalmatinca

Jesu li se dogovorili, hoće li se moći proći kraćim putem do mora, hoće li se moći do polja? Pita se i tajanstveni Vice Versa u tipičnoj katastarskoj priči oko nečije ili ničije zemlje. Problemi prosječnog Dalmatinca ili Hrvata sada su i dio pjesme klapometalskog zvuka. 

Popola zemlja, a i popola zvuk – klapa i metal, dva na prvu nespojiva žanra, ali u konačnici itekako spojiva. Novi singl “Dogovor”, kao i sve ostale Vicine pjesme, potpisuje Vice i to je jedino što nije popola, za razliku od teme ove pjesme. Video koji dočarava “Dogovor” radio je CroRec Digital, a sve je dio kampanje promocije njegovog albuma “Kraken” objavljenog 2020. godine.

Ako već nije pao dogovor oko zemlje pao je dogovor između Vice i Croatia Recordsa te ovim putem otkriva kako radi na novom albumu nepoznatog naziva i nepoznatog sadržaja. Sve je nepoznato, ali samo je jedno poznato – Vice je pobijedio “Krakena”, preživio sve nedaće opasnih bespuća svjetskih oceana i slobodno plovi do nekih novih izazova i neke nove borbe između čovjeka i nečovjeka. Vice Versa, pola čovjek, pola metalac, sklopio je dogovor i sad može slobodno kraćim putem do svojeg mora.