Nick Cave & The Bad Seeds najavili dolazak na Exit festival
16. kolovoza 2021.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Nick Cave & The Bad Seeds najavili dolazak na Exit festival

Veliki Nick Cave i njegovi The Bad Seeds su prvi potvrđeni headlineri 21. izdanja EXIT festivala, koji će biti održan od 7. do 10. srpnja 2022. godine.

Jedan od najoriginalnijih i najutjecajnijih bendova na svijetu, predvođen neuništivim rock propovjednikom zagrmjet će sa glavne pozornice festivala u petak, 8. srpnja i, nakon nezaboravnog nastupa grupe The Cure,  nastaviti niz gostovanja povijesnih gitarističkih imena na Exitu. Njihovi nastupi, intenzivni i glasni, nabijeni snažnim emocijama i karizmom uvijek su više od običnog koncerta, a nerijetko i od same glazbe, što ih čini idealnim headlinerima za početak nove ere dvostrukog europskog festivalskog šampiona. Prodaja jednodnevnih ulaznica za 8. srpanj, kada nastupaju Nick Cave & The Bad Seeds, počinje danas!

Petrovaradinska tvrđava vidjela je Nicka Cavea dva puta. Prvi put 2011. s Grindermanom, a 2013. s Bad Seedsima i oba puta, kroz moćne i glasne svirke, pokazala svu neraskidivost veza koju ima s fanovima sa ovih prostora. U regiji je nastupio više od deset puta, a 8. srpnja 2022. vraća se kao prvi headliner Exita, čija su proslava 20. godišnjice, kao i činjenica da je bio prvi veliki europski festival ovog ljeta jedna od najvažnijih glazbenih vijesti 2021. godine.

Od danas u prodaji jednodnevne ulaznice za Nicka Cavea!

Četverodnevne ulazniceRegistracija za četverodnevne ulaznice za EXIT festival po poklon cijenama otvorena je samo do 18. kolovoza! Svi koji žele osigurati svoju četverodnevnu ulaznicu po poklon cijeni od samo 420 kn (s više od 50% popusta) imaju mogućnost da se registriraju najkasnije do 18. kolovoza 2021. na ovom linku. Svi registrirani kupci će na e-mail dobiti link preko kojeg online kupuju ulaznice.

Jednodnevne ulazniceProdaja jednodnevnih ulaznica za petak, 8. srpnja, kada nastupa Nick Cave počinje danas! Fanovi mogu birati između tri vrste jednodnevnih ulaznica, po poklon cijenama (s više od 40% popusta): regularne ulaznice po cijeni od 2.590 dinara, fan pit po cijeni od 3.990 dinara i VIP po cijeni od 12.000 dinara. Ove ulaznice se mogu kupiti od danas iskIjučivo online na stranicama Gigstixa, a zalihe po ovim cijenama su izuzetno ograničene.

Od 3. rujna 2021. kreće redovita prodaja jednodnevnih i četverodnevnih ulaznica za EXIT festival 2022, na službenim festivalskim stranicama.

Foto: Matija Purgar