Stigao je najiščekivaniji trailer godine za novi nastavak “Spider-Mana”
24. kolovoza 2021.
Music Box (11092 Članci)
Podijeli

Stigao je najiščekivaniji trailer godine za novi nastavak “Spider-Mana”

Četiri godine nakon što je obukao legendarni crveni kostim, Tom Holland će krajem ove godine po treći put utjeloviti čovjeka-pauka u filmu ‘Spider-Man: Put bez povratka’.

Rano jutros Sony je objavio spektakularni prvi trailer za nadolazećeg Spider-Mana naslovljenog ‘Put bez povratka‘. Sudeći prema reakcijama milijuna obožavatelja diljem svijeta, čekanje se itekako isplatilo, a kako trailer izgleda provjerite i sami:

Podsjetimo, ‘Spider-Man: Put bez povratka’ nastavak je priče koja je započeta ‘Povratkom kući‘ 2017. godine s Tomom Hollandom u glavnoj ulozi, a nastavljena 2019. godine s ‘Daleko od kuće‘ koji je sa zaradom većom od milijardu dolara postao ne samo nauspješniji Spider-Man film ikad, već i najuspješniji film u Sonyjevoj povijesti.

Pred najnovijim je Spider-Manom dakle ljestvica koja je postavljenja iznimno visoko, no već je i iz trailera vidljivo da Sony ‘puca iz svih oružja’. Osim Hollanda, u trećem se filmu vraća i Zendaya, kao i Jacob Batalon te Marisa Tomei. Tu je i Benedict Cumberbatch koji će odigrati jednu od ključnih uloga kao Doctor Strange, dok se u posljednjim trenucima trailera pojavljuje i… Doctor Octopus. O, da!

Benedict Cumberbatch stars as Doctor Strange and Tom Holland stars as Spider-Man/Peter Parker in Columbia Pictures’ SPIDER-MAN: NO WAY HOME.

I to, šuška se, nisu sva iznenađenja…