Norveška pop senzacija Sigrid otkrila novi singl “Burning Bridges”
26. kolovoza 2021.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Norveška pop senzacija Sigrid otkrila novi singl “Burning Bridges”

Nakon zadivljujuće balade „Home To You“, pjesme uz koju je zahvaljujući BBC Olympicu, Velika Britanija dočekala svoje olimpijske prvake, Sigrid se trijumfalno vraća na svjetsku glazbenu scenu sa svojim najnovijim singlom „Burning Bridges“.

“Pjesma je inspirirana jednom od najtežih situacija kroz koje sam prošla. To je pjesmo o trenutku kada, dok ste u vezi, jednostavno trebati znati reći ‘znaš što, hajdemo završiti s ovim’. Kad je previše – previše je. Dogodi se trenutak u kojem nam je potreban čisti rasplet“, iskreno je progovorila Sigrid o stvarnom iskustvu i povezanim osjećajima koji su rezultirali novim singlom, simboličnog naziva „Burning Bridges“.

Burning Bridges“, novi singl norveške pop senzacije dolazi nakon sjajnog uspjeha pjesme “Mirror” koju je magazin Elle prozvao „moćnom ljetnom himnom osnaživanja“. „Mirror“ je, podsjetimo, podjednako oduševio i kolege glazbenike pa ga je tako u roku od samo nekoliko tjedana, remiksirala zvijezda elektroničke glazbe Kelly Lee Owens te je, u sklopu zadivljujućeg „One Show“ specijala uživo izveden u Serpentine Paviljonu nakon čega je izvedba dobila epitet jednog od omiljenih svjetskih nastupa uživo.

Foto: Elliot Kennedy