Pop rock kantautorica Mirna Škrgatić najavila dolaza u Začaranu Močvaru!
31. kolovoza 2021.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Pop rock kantautorica Mirna Škrgatić najavila dolaza u Začaranu Močvaru!

U četvrtak, 9.9., u Močvaru dolazi pop-rock kantautorica Mirna Škrgatić!

Mirna je odrasla na rock glazbi 60-ih i 70-ih poput Beatlesa, Stonesa, Pink Floyda i Zeppelina koji su prilično utjecali na njen glazbeni ukus i glazbu koju stvara. S autorskim radom krenula je 2017., objavivši prvi singl “Tvoja laž”, a u jesen 2019. izdaje i prvi autorski album “Snovi” nakon kojeg su uslijedili brojni nastupi s njezinim pratećim bendom.

Mirna trenutno završava svoj drugi album koji izlazi u rujnu netom prije koncerta, a u Močvari će uz pratnju benda svirati nekoliko pjesama s prvog i većinu s drugog albuma. Mirnin prateći bend čine: gitarist Branimir Lozo, basist Roni Kranjec, klavijaturistica i prateća vokalistica Helena Novosel te bubnjar Rafael Lozo.

Cijena ulaznice za koncert je 40 kuna u pretprodaji, a na dan koncerta 50 kuna. Pretprodaja je organizirana putem sustava Entrio.hr. Covid putovnice za koncert nisu potrebne. U pitanju su sjedeća mjesta i broj je ograničen. Zbog epidemioloških mjera organizatori vode pisanu evidenciju posjetitelja pa mole sve zainteresirane da dođu ranije kako bi izbjegli gužvu na ulazu i kako ne bi zakasnili na početak koncerta.

Foto: Ira & John