Kantautorica Stroberiz, nekada poznata kao Anne Marie, sanjiva u novoj pjesmi “Zajedno”
24. travnja 2020.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Kantautorica Stroberiz, nekada poznata kao Anne Marie, sanjiva u novoj pjesmi “Zajedno”

Stroberiz, subotička kantautorica ranije poznata kao Anne Marie, objavila je video spot za pjesmu “Zajedno”.

“Pjesma je prolazila kroz razne faze od kada je nastala, a svoj konačan oblik dobila je prošle godine, pridruživanjem gitarista Dragana Vidakovića Riste i bubnjara Alekse Otaševića s kojima nastupam kada se za to ukaže prilika. Snimili smo je u kućnim uvjetima s vrlo ograničenom opremom pa se i dalje vodi kao “demo” verzija ali, pošto neće dobiti svoje mjesto na službenom albumu, odlučila sam je podijeliti s drugima takvu kakva jest.”, rekla je Ana Marija Tumbas koja je inače i članica sastava Wooden Ambulance, a često je i kao kantautoricu možemo vidjeti na našim prostorima.

Za novu pjesmu snimila je i video spot koji je nastao u vrijeme izolacije, kako kaže, iz potrebe za nekom kreativnom i konstruktivnom zabavom.

Kameru potpisuje Nemanja Trajković, a montažu Dejan Flajšman (Chakra Studio) s kojim surađujem od samog početka i s kojim dijelim zajednički moto “Simple but nice”, pa je upravo ovaj video još jedan rezultat te suradnje. Posebna zahvala ide Neveni Radović i Milošu Radoviću (Pips Studio) koji su nam omogućili da realiziramo ovaj mini projekt”, ističe Stroberiz.

Foto: Promo