Zabranjeno pušenje dolazi u zagrebački Hala park
3. rujna 2021.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Zabranjeno pušenje dolazi u zagrebački Hala park

Nakon ljetne stanke Hala park objavljuje nove koncertne datume, a prvi u nizu je 1. listopada kada na pozornicu novootvorenog multimedijalnog prostora staje Zabranjeno pušenje.

Posljednji veliki zagrebački koncert ovaj je sarajevski bend održao prije gotovo dvije godine u Domu sportova. Prvog dana mjeseca listopada Zabranjeno pušenje će svojim obožavateljima, osim legendarnih hitova iz vlastite uspješne pjesmarice, predstaviti i pjesme s nadolazećeg albuma čiji izlazak najavljuju pred Novu godinu. Posljednji singl kojim najavljuju novi album je pjesma “Korona hit pozitivan”.

“Ima sve da se puši! U Hala Parku, Zabranjeno pušenje! Zagrebe, radujemo se!” – rekao je Sejo Sexon uoči koncerta.

Hala park ovog se proljeća, odmah po otvaranju, uvrstio na koncertnu kartu grada Zagreba i postao nezaobilazna postaja kad su u pitanju brojni koncerti u metropoli. U samo dva mjeseca tu su nastupili: Partibrejkers, Laibach, Električni orgazam, Vatra, Kojoti, Artan Lili, Jonathan, Je Veux, Detour, a održano je i nekoliko open air comedy showova. U istom duhu s još bogatijim programom Hala park korača kroz nadolazeću jesen i zimu.

Ulaz na koncert Zabranjenog pušenja bit će moguć uz predočenje EU digitalne COVID potvrde, a za one koji ih nemaju bit će omogućeno brzo testiranje na ulazu. Ulaznice možete kupiti u sustavu Entrio.

Foto: Nikola Knežević