Od raka dojke umrla Sarah Harding, 39-godišnja pjevačica Girls Alouda
5. rujna 2021.
Nikola Knežević (2523 Članci)
Podijeli

Od raka dojke umrla Sarah Harding, 39-godišnja pjevačica Girls Alouda

Sarah Harding, pjevačica jedne od najuspješnijih britanskih pop grupa Girls Aloud, umrla je od posljedica raka dojke s kojim se borila do zadnjeg dana.

Ova engleska pjevačica, manekenka i glumica 2002. godine prijavila se za reality show “Popstars: The Rivals” i nakon što je pobijedila postala je članica grupe Girls Aloud koja je imala 20 top 10 singlova zaredom u velikoj Britaniji, te 6 platinastih albuma i pet Brit nominacija. Neke ankete stavljaju ih i ispred Spice Girlsa na listi najuspješnijih britanskih pop grupa. Nakon raspada grupe 2009. godine posvetila se glumi i manekenstvu, a 2012. godine proslavila je s bendom 10-godišnjicu što je bio razlog ponovnog okupljanja. Sljedeće godine ponovno su najavili raspad grupe.

Sarahina majka jutros je na njezinom Instagramu objavila nesretnu vijest:

“S dubokim žaljenjem prenosim vijest da je moja lijepa kći Sarah nažalost preminula. Mnogi od vas znaju za Sarinu borbu s rakom i da se tako snažno borila od dijagnoze do posljednjeg dana. Jutros nas je u miru napustila. Želim se zahvaliti svima na ljubaznoj podršci u zadnjih godinu dana. Značilo joj je to sve i dalo joj veliku snagu i utjehu zbog čega je znala da je voljena. Znam kako ne bi htjela da se pamti po borbi protiv ove strašne bolesti – bila je sjajna zvijezda i nadam se da će se po tome pamtiti”, rekla je majka Marie.

Sarah Nicole Harding rođena je 17. studenog 1981. godine u Ascotu u Berkshireu, a umrla je ove nedjelje, 5. rujna u svojoj 39. godini života.

Foto: YouTube Screenshot