Počela pretprodaja ulaznica za Exit 2022 na koji dolaze i Nick Cave & The Bad Seeds
5. rujna 2021.
Music Box (11069 Članci)
Podijeli

Počela pretprodaja ulaznica za Exit 2022 na koji dolaze i Nick Cave & The Bad Seeds

Počela je pretprodaja četverodnevnih ulaznica za EXIT festival 2022! Za nadolazeće izdanje već su objavljeni prvi headlineri – veliki Nick Cave i njegovi The Bad Seeds nastupit će na glavnoj pozornici 8. srpnja, a na Dance Arenu stiže moćni Boris Brejcha.

Nick Cave sa svojim bendom The Bad Seeds i velikan elektroničke scene Boris Brejcha prvi su potvrđeni headlineri 21. izdanja EXIT festivala, koji će biti održan od 7. do 10. srpnja 2022. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi. Jedan od najoriginalnijih i najutjecajnijih bendova na svijetu, predvođen rock propovjednikom zagrmjet će s glavne pozornice festivala u petak, 8. srpnja, dok će utemeljitelj high tech minimal techna i jedan od apsolutnih miljenika klupske publike nastupiti na Dance Areni.

Ovogodišnji EXIT, koji je posjetilo više od 180.000 ljudi, bio je prvi veliki internacionalni glazbeni festival ovog ljeta! Neki od najvećih svjetskih medija, od britanskih BBC-ja, Guardiana i IQ Maga, preko američkih Billboarda, Verietyja i Pollstara, izvještavali su o festivalu koji je ponovo ujedinio posjetitelje i izvođače, te označio početak oporavka festivalske i glazbene industrije.

Četverodnevne, kao i jednodnevne ulaznice za 8. srpnja su u redovitoj prodaji na službenoj stranici festivala, kao i na prodajnim mjestima i online na Entrio.hr. Festivalski kompleti mogu se kupiti po 460 kn, uz popust od čak 60% u odnosu na finalnu cijenu. Jednodnevne ulaznice za petak, 8. srpnja kada nastupaju Nick Cave & The Bad Seeds dostupne su po poklon cijenama, s više od 40% popusta. Cijena regularnih jednodnevnih ulaznica je 235 kn, fan pit ulaznice su dostupne po cijeni od 325 kn, VIP Gold po 805 kn, a količine su im izuzetno ograničene.

Foto: Matija Purgar