Upoznajte Baby Babilon, novu bebu zagrebačke glazbene scene
11. rujna 2021.
Music Box (10569 Članci)
Podijeli

Upoznajte Baby Babilon, novu bebu zagrebačke glazbene scene

Baby Babilon je mladi zagrebački trio koji u sklopu elektroničke glazbe ima široki spektar žanrova.

U njihovom sastavu su dvije pjevačice, Klara Fiolić i Mara Marasović, djevojke koje se uz glazbu već dugo vremena bave i glumom, te Fran Colnago, mladić koji radi glazbu, a kažu da i povremeno zapjeva.

“U našim srcima nosimo ritam glazbe budući da smo sve troje iz glazbenih obitelji”, kažu Baby Babilon koji se predstavljaju kroz svoj prvi singl “Pitanja” koji se krenuo razvijati u vrijeme karantene prošle godine.

“Nekako je ispalo, kako to najčešće i biva pri izbacivanju prve pjesme, da nam je prva baš ljubavna. Pjesma koja zapravo govori o onoj vrlo mračnoj strani ljubavnog odnosa, nekakvoj mladenačkoj nesigurnosti u kojoj se svi barem jednom nađemo. Dvoje ljudi koji žele biti zajedno, ali zapravo kada su zajedno loše funkcioniraju, zbog čega dolazi do onog konstantnog preispitivanja vlastitih postupaka i nepovjerenja prema drugoj osobi. Naravno, takva situacija se ne mora odnositi i ne odnosi se samo na ljubav, već i na sve probleme u životu na koje jednostavno ne možemo pronaći odgovor”, ističu.