Najavljen novi metal susret u Močvari uz Pale Origins i MBurns
12. rujna 2021.
Music Box (10971 Članci)
Podijeli

Najavljen novi metal susret u Močvari uz Pale Origins i MBurns

U petak, 17. rujna u Močvaru dolaze Pale Origins, moderni peteročlani metal bend nastao početkom 2016. godine te MBurns, četveročlani metal bend iz Rijeke osnovan 2006. godine!

Pale Origins iza sebe ima mnoštvo nastupa, uključujući i dvije europske turneje kada se počeo definirati i identitet benda. To je rezultiralo objavljivanjem prvog dugosvirajućeg albuma “Shoganai”, koji je svjetlo dana ugledao u travnju 2020. godine. S obzirom na to da ga nisu imali priliku promovirati, možemo ga očekivati u glasnom i žestokom izdanju jer momci zadnjih godinu i pol nisu stagnirali, već su trud i vrijeme uložili u vježbanje setliste i istovremeno radili na novim materijalima.

Deset godina stariji MBurns, od svog je osnutka odsvirao brojne klupske i festivalske nastupe diljem Hrvatske, kao i one izvan granica (Slovenija, Engleska, Bosna i Hercegovina). 2011. godine bend objavljuje prvi istoimeni album i EP s obradama nazvan “From Cover to Cover”. Nakon poduže diskografske stanke, krajem 2017. MBurns obavljuje drugi album “More to Life Than This”, a nedavno i singl “The Rapture” kojim najavljuje novi materijal.

Koncert će se održati u petak, 17. rujna s početkom u 20 sati, a upad je 30 kuna u pretprodaji, 40 kuna na dan koncerta. Mjesto održavanja koncerta je terasa Močvare, a za ulaz nisu potrebne Covid putovnice. Koncert je sjedećeg tipa i broj ulaznica je ograničen.

Foto: Nikola Knežević