“Tjelohranitelj”, hit film s Kevinom Costnerom i Whitney Houston, dobit će remake
19. rujna 2021.
Music Box (11023 Članci)
Podijeli

“Tjelohranitelj”, hit film s Kevinom Costnerom i Whitney Houston, dobit će remake

Gotovo 30 godina nakon objavljivanja, “Tjelohranitelj”, film u kojem su izvrsne uloge ostvariti Kevin Costner i Whitney Houston, doživjet će remake u produkciji tvrtke Warner Bros.

Ova informacija potvrđena je za Variety, a remake će napisati dramaturg Matthew López – najpoznatiji po trileru “The Inheritance” iz 2018. godine. U originalnom filmu iz 1992. Whitney Houston glumi pop pjevačicu Rachel Marron, a Kevin Costner je bio njezin tjelohranitelj. Još nije poznato tko će ih zamijeniti u remakeu. Iako još ne stižu informacije, Variety je izvijestio o umiješanosti Lawrencea Kasdana u film, a koji je napisao i koproducirao originalni film. Pridružit će mu se Dan Lin i Jonathan Eirich, a Nick Reynolds također će biti izvršni producent remakea.

Nakon objavljivanja 1992. godine “Tjelohranitelj” je postao jedan od filmova s ​​najvećom zaradom svih vremena. Njegov soundtrack s kultnom obradom pokojne Whitney Houston i to za pjesmu “I Will Always Love You” Dolly Parton do danas drži rekord za najprodavaniju filmsku glazbu svih vremena. Inače, biografski film o samoj Houston, odobren od strane njezinih nasljednika, trebao bi izaći 2022. godine. Pjevačicu će glumiti britanska glumica Naomi Ackie. Prošle je godine Houston primljena u Rock And Roll Hall of Fame, a majka Cissy te menadžerica i šogorica Pat prihvatile su uvrštenje u ime pokojne zvijezde.