Edo Maajka stiže u zabočki reGarden
21. rujna 2021.
Music Box (10743 Članci)
Podijeli

Edo Maajka stiže u zabočki reGarden

Otvaranjem HGF natječaja s fantastičnim koncertom Nipplepeoplea u Zabočkom re-Gardenu, došlo  je i vrijeme za finale uz Edu Maajku, Zebas (HGF pobjednik 2020) + 3 finalista 2021.

Naširoko smatran jednim od najboljih MC-a ovih prostora, posljednjim albumom „Put u plus“ (2018.) Edo Maajka napravio je bombastičan povratak na scenu. Uz obilje pohvala i nagrada glazbenih znalaca, njime je privukao i velik broj zrelije publike s obzirom na odmicanje od generalnih ljudskih i društvenih opservacija, a uz veći fokus na osobne životne situacije i probleme.

Zagrebački bend Zebas predstavlja se autentičnim zvukom, koji opisuju kao sinergiju indie rocka, popa i funka s utjecajima dancea. Ova skupina glazbenih romantičara predstavlja živi organizam koji se iz dana u dan razvija i mijenja oblike. Bend konstantno radi na novim materijalima i priprema se za koncertne sezone.

Finalisti HGF 25 2021 su:

Search
Search je hrvatski rock bend osnovan u Zagrebu u listopadu 2018. godine. Vokalno pojačanje stiže početkom 2020. godine i bend kreće s radom autentičnog autorskog rada. Inspiracija stihova potječe od svih aspekata života članova benda, te se pretače u riječ na papiru u formi engleskog i hrvatskog jezika.

MUNCHMEN
Iz zagrebačkih garaža, nakon dugogodišnje potrage za pravom ekipom, rodio se bend Munchmen koji je nedavno predstavio svoj prvi EP album. Sviranjem, improvizacijom i međusobnim upoznavanjem kroz glazbu, nastao je jureći vlak inspiriran psihodeličnim rockom, funkom, jazzom i bluesom. Bend koji je uvijek u potrazi za novim zvukovima I glazbenim stilovima ove godine se prvi put predstavljaju na HGF-u u Zaboku.

Rich Man
Rich Man je blues-rock bend iza Zadra. Kao predstavnici tzv. “minimalizma” glazba predstavlja nedefinirani spoj bluesa i rock’n rolla. U procesu su snimanja svog prvog albuma.

Foto: Nikola Knežević