Grupa Pavel snimila koncert iz Bukse i predstavlja svoj Penthouse Session
29. rujna 2021.
Music Box (11096 Članci)
Podijeli

Grupa Pavel snimila koncert iz Bukse i predstavlja svoj Penthouse Session

Iz potrebe da predstave novi album ‘Ennui’ live svojoj publici, grupa Pavel je u jeku pandemije u proljeće i pred ljeto 2021. godine, kada se još nije znalo hoće li se moći svirati pred publikom uživo,, realizirala program ‘’Koncerti iz naše bukse’’.

U buksi Penhouse Studio, studiju Pavelovog gitarista Tonija Tkaleca, gdje inače imaju probe, snimili su koncert s pjesmama koje se nalaze na novom albumu Ennui, ovjenčanom Porinima za najbolji album, najbolji pop album te najbolje likovno oblikovanje. Među pjesmama s novog albuma u sklopu koncerta iz bukse našle su se ‘Bijela jedra’, ‘Samo da jutro ne dočekam sama’, ‘Treba svirati bas’, ‘Dobri se zaborave’, a na repertoaru su se našli i neki od Pavelovih najvećih hitova – ‘Ljubav’, ‘Poslije nas’ i ‘Autentično osrednji’.

“Imali smo veliku sreću da smo početkom ljeta unatoč svim okolnostima uspjeli odsvirati pet, šest koncerata pa smo tako unutar te mini turneje otišli i do Penthouse studija u Zagrebu snimiti jedan live session, hvala Toniju Tkalecu, našem gitaristi koji je sve snimio i umiksao i hvala Mariju Borščaku koji nas je ulovio objektivom, sve je “one take iz ruke”, nema šminke ni uljepšavanja. Nadamo se svirkama i ove jeseni, zime.” – poručio je Aljoša Šerić.

Za snimanje, mix i mastering audio dijela zaslužan je upravo Toni Tkalec, a Mario Borščak je zaslužan za video snimanje, montažu i režiju.

Foto: Filip Gržinčić