Neno Belan, TBF, Elemental i Silente na November festu u Domu sportova
3. listopada 2021.
Music Box (10956 Članci)
Podijeli

Neno Belan, TBF, Elemental i Silente na November festu u Domu sportova

Ove jeseni, u studenom, po prvi put će se održati dvodnevni glazbeni festival November Fest.

Tijekom dva dana na festivalu će nastupiti poznati miljenici publike koji će nakon dugo vremena, legendarnu dvoranu – Dom sportova, ponovo pretvoriti u oazu dobrog zvuka. Prve večeri, u petak 19. studenog, nastupaju TBF i Elemental, dok će druge večeri, u subotu 20. studenog, nastupiti Silente i Neno Belan & Fiumens.

Važno je istaknuti kako November Fest, u suradnji s Hrvatskim društvom bolesnika s rakom prostate i udrugom Europa Donna Hrvatska, povodom „Movembera“ – globalne inicijative i mjeseca posvećenog prevenciji karcinoma prostate, svojim programom i kampanjom također želi potaknuti na promišljanje o odgovornosti prema vlastitom zdravlju i važnosti pravovremenog otkrivanja zloćudnih bolesti koje pogađaju sve veći broj muške populacije.

Ulaznice za November Fest mogu se kupiti putem sustava Eventim i na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima. Festival će biti održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim preporukama HZJZ i Odlukama Stožera civilne zaštite RH te će ulaz na koncerte bit će moguć samo uz predočenje EU digitalne Covid potvrde, a oni koji ih nemaju – moći će se testirati na ulazu u Dom sportova. Jednodnevne ulaznice dostupne su po promotivnoj cijeni od 100 kn do 11. listopada, a nakon toga, iste će se moći kupiti po cijeni od 120 kn, odnosno, 140 kn na dan koncerta. Festivalske ulaznice za oba dana festivala su po cijeni od 200 kn, dok će na dan koncerta iznositi 240 kn.

Budite dio jedinstvenog glazbenog događaja i ne zaboravite na vrijeme pustiti brkove jer Briga o mudima ne čini nas ludima!

Foto: Ivica Drusany