Lika Kolorado najavila koncertnu promociju albuma “Kontura”
10. listopada 2021.
Music Box (10961 Članci)
Podijeli

Lika Kolorado najavila koncertnu promociju albuma “Kontura”

Lika Kolorado će u petak, 29. listopada 2021. u KSET-u pred zagrebačkom publikom promovirati svoj drugi album “Kontura”.

Album “Kontura” objavljen je početkom 2020. godine te su singlovi s ovog albuma već dobro poznati publici – zagonetna “Gospođa”, energični “Spasoje”, himnična “Kuća” i nostalgični “Gorilo” koji govori o vremenu prije pandemije. Nakon odgođenog datuma promocije u travnju prošle godine, novim koncertom u KSET-u približavamo se opet tom nostalgičnom vremenu od prije, a Lika Kolorado će ovom prilikom nastojati opravdati stečeno povjerenje i reputaciju benda energičnih i zanimljivih nastupa. Kad su prije tri godine nastupili u KSET-u s tek jednim objavljenim izdanjem, premašili su sva očekivanja publike i medija. Danas, nešto stariji, iskusniji i s više koncertne kilometraže spremni su ponovno stati pred publiku u istom prostoru i pokazati što su to “kuhali” protekle dvije godine od prvijenca “Smiješ zaurlat”.

Ulaznice po cijeni od 35 kuna potražite u KSET-u (Unska 3) i Dirty Old Shopu (Tratinska 18) te online putem sustava Entrio.hr. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 45 kuna.

Foto: Hrvoje Zalukar