Michael Kiwanuka u novoj pjesmi spojio čarobne zvukove, psihodelične nijanse i bogate vokale
17. listopada 2021.
Music Box (8975 Članci)
Podijeli

Michael Kiwanuka u novoj pjesmi spojio čarobne zvukove, psihodelične nijanse i bogate vokale

Michael Kiwanuka razveselio je obožavatelje objavom singla „Beautiful Life“, koji u njegovom prepoznatljivom glazbenom izričaju donosi jedinstven spoj čarobnih zvukova, psihodeličnih nijansi i bogatog vokala.

„Pri kreiranju ove pjesme usredotočio sam se na ideju kako se prava snaga ljudskog duha krije u pronalaženju ljepote i u teškim trenucima. Nekad je to izrazito teško, ali bila mi je želja preispitati kako bi život izgledao kad bih ga tako doživljavao. Naravno, slušatelji mogu pjesmu interpretirati na vlastiti način“, komentirao je glazbenik povodom objave novog singla.

„Beautiful Life“ dio je Netflixovog dokumentarca „Convergence: Courage In A Crisis“, koji prikazuje izazove života u vrijeme COVID-19 pandemije te čiju režiju potpisuje Oscarom nagrađen Orlando von Einsiedel.

Uz objavu novog materijala, hvaljeni se kantautor priprema i za turneju u sklopu koje će promovirati svoj treći studijski album „KIWANUKA“. Svoje posljednje studijsko izdanje objavio je krajem 2019. godine, ali ga zbog epidemioloških mjera nije imao priliku predstaviti uživo publici u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Foto: Jodie Canwell