BluVinil otkrili novu pjesmu “U predgrađu” koja će biti dio novog albuma
26. listopada 2021.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

BluVinil otkrili novu pjesmu “U predgrađu” koja će biti dio novog albuma

Šibenski pop rock bend BluVinil predstavlja novi singl i video spot za pjesmu “U predgrađu” koja će se naći na njihovom nadolazećem drugom studijskom albumu.

Pjesma “U predgrađu”, stiže nakon singla “Heroji” i slijedi, sada već prepoznatljivu, retro estetiku benda. „U predgrađu“ je drugi najavni singl našeg idućeg studijskog albuma, pod nazivom “Zna li itko tajnu srca?”. Baš kao i prošli singl „Heroji“, ova stvar u žanrovskom smislu kombinira disko glazbu i rokenrol, što je zapravo i definicija našeg zvučnog identiteta. Ovim spotom zatvaramo tu jednu retro trilogiju videospotova, koja uključuje i notorne „Apaše“ i „Heroje“, poručuje BluVinil.

I ovoga puta s bendom je na produkciji radio Antonino Šimić iz Greenwood Studija. Za videospot je zaslužan Tomislav Dugandžić s kojim BluVinil nastavlja suradnju na kreaciji vizualnog potpisa benda, koji je postao neodvojiv od onog zvučnog.

Možda i najbrže rastući domaći pop rock bend, osvojio kritiku i publiku sa singlom “Apaši” kojom je zacementirao svoju poziciju u radijskom eteru, a istoimeni album prvijenac je završio na listama najboljih godišnjih albuma. Nakon što je najavni singl novog albuma “Heroji” nastavio put osvajanja radijskog etera diljem Hrvatske, kao i streaming servisa, dok je bend ljeto obilježio odličnim nastupima uživo, BluVinil predstavlja novi singl.

“U predgrađu” je još jedna najava drugog albuma koji će biti obavljen za LAA.