Lana Del Rey predstavila “Blue Banisters”, drugi album u 2021. godini
27. listopada 2021.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Lana Del Rey predstavila “Blue Banisters”, drugi album u 2021. godini

Nakon više nego uspješnog studijskog izdanja „Chemtrails Over The Country Club“, objavljenog u ožujku ove godine, Lana Del Rey predstavlja još jedan novi album!

Najnoviji „Blue Banisters“ osmi je album u karijeri glazbenice te treće izdanje plasirano u vremenskom razmaku od nešto više od godinu dana. Tijekom prethodnih nekoliko mjeseci iznenadila je istovremenom objavom tri singla „Wildflower Wildfire“, naslovnog „Blue Banisters“ i „Text Book“ nakon čega je otkrila i dvije verzije video spota za pjesmu „Arcadia“. Zajedno s navedenima, novi album čini ukupno 15 novih pjesama i slušati se može na glazbenim platformama: https://umhr.lnk.to/LanaDelRey_BBalbum

„Može se reći da album govori o nekadašnjim i sadašnjim vremenima. Tri pjesme koje sam nedavno predstavila opisuju početak, ova (‘Arcadia’) se uklapa u sredinu, a kad album bude objavljen čut ćete gdje smo danas“ – komentirala je glazbenica uz singl predstavljen ususret izlasku izdanja u koje je obožavatelje uvela i objavama nekoliko pratećih vizuala, među kojima i za naslovnu pjesmu koji supotpisuje s Gabrielom Edwardom Simonom, a sama je režirala prateći video.

Jedna od najaktualnijih svjetskih glazbenica bez prestanka radi na svojoj glazbi što se odražava i na sve veći broj fanova koji s oduševljenjem isprate svaki njen novi korak. Niz priznanja upotpunjen je sjajnim reakcijama publike i glazbenih stručnjaka, a ako je vjerovati dosadašnjim ocjenama predstavljenih singlova kao i pohvalama za ranija studijska izdanja sve ukazuje na to da će i najnoviji album biti jednako dobro prihvaćen.

Podsjetimo, u travnju ove godine album „Chemtrails Over The Country Club“ našao se među najprodavanijim izdanjima u 2021. godine što joj je osiguralo titulu glazbenice s najbrže rastućom prodajom u posljednjem stoljeću. Gledajući ukupne streaming brojke i broj prodanih primjeraka, Lana Dal Rey s prethodnim izdanjima i danas drži visoku poziciju na popisu najtraženijih ovogodišnjih izdanja te se predviđa kako će i „Blue Banisters“ postići, ako ne i premašiti vlastiti uspjeh.

Popis pjesama:
1. Text Book
2. Blue Banisters
3. Arcadia
4. Interlude – The Trio
5. Black Bathing Suit
6. If You Lie Down With Me
7. Beautiful
8. Violets for Roses
9. Dealer
10. Thunder
11. Wildflower Wildfire
12. Nectar of the Gods
13. Living Legend
14. Cherry Blossom
15. Sweet Carolina