Srpska glumica i glazbenica Kristina Kika Jovanović suprotstavila spolove u spotu za pjesmu “U mraku”
28. listopada 2021.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Srpska glumica i glazbenica Kristina Kika Jovanović suprotstavila spolove u spotu za pjesmu “U mraku”

Alt pop glazbenica Kristina Kika Jovanović svoj nadolazeći album “Na ivici mogućnosti”, koji će objaviti Long Play, najavila je još jednim singlom i spotom, “U mraku”.

Spot, koji kroz jaku vizualnu priču prati emociju i atmosferu pjesme, kreirala je mlada redateljica Jelena Pavlović, koja je spot i montirala uz asistenciju Nikole Mihailovića.

“Eksperimentalnim pristupom smo preispitivali različita stanja i suprotstavljanje strana, spolova i emocija u jednoj osobi, u jednom prostoru iskorištenom na različite načine i snimljenom iz različitih uglova i perspektiva”, opisuje Kika.

Kika je prethodno u svibnju predstavila prvi najavni singl “Pokvarila”, koji je izazvao oduševljenje, ali i iznenađenje publike, s obzirom na drugačiji stilski izraz u odnosu na album “Posledica puberteta”, objavljen 2019. s bendom Kika. Prethodno, Kristina je glazbenu karijeru započela kao prateći vokal kultnog benda E-Play, u čijem je sastavu bila šest godina. “Na ivici mogućnosti” će biti njen prvi solo album, a radila ga je zajedno s Andrejom Jovanovićem, Matijom Anđelkovićem i Brankom Spasićem.

Televizijska publika Kiku prije svega poznaje kao glumicu. Popularnost je stekla ulogama u filmovima “Reži” (2019) za koji je dobila nagradu na Evolution Mallorca international film festivalu, “Mač osvete” (2015), “Do kraja smrti” (2019) i serijama “Prava žena” (2018), “Istine i laži” (2018), “Dva brata protiv Hipokrata” (2018), “Igra sudbine” (2020) i “Jedini izlaz” (2021).

Foto: Ana Miladinović