King Gizzard and the Lizard Wizard sljedeće godine u Hrvatskoj i to dva dana zaredom!
16. studenoga 2021.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

King Gizzard and the Lizard Wizard sljedeće godine u Hrvatskoj i to dva dana zaredom!

Vjerojatno jedna od najvećih glazbenih atrakcija na svijetu, King Gizzard and the Lizard Wizard, bit će gosti Hrvatske sljedeće godine i to na dva koncerta.

Ako gledamo diskografski put ovog australskog benda, od 2012. do 2021. godine objavili su čak 18 albuma, da ne govorimo o dva live albuma i nizu bootleg koncertnih snimki. Definitivno su jedinstveni, ili u najmanju ruku drugačiji i to u svemu što rade. Osnovani su 2010. u Melbourneu, a čine ga: Stu Mackenzie (vokali, gitara, bas, klavijature, flauta, sitar), Ambrose Kenny-Smith (vokali, harmonika, klavijature), Cook Craig (gitara, bas, klavijature, vokali), Joey Walker (gitara, bas, klavijature, vokali), Lucas Harwood (bas, klavijature) i Michael Cavanagh (bubnjevi, perkusije).

Prema upravo objavljenim datumima europske turneje 2022. godine dva puta će nastupiti i u Hrvatskoj, 2. i 3. kolovoza i to na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku.

Svi koji su zadržali ulaznice za koncert u Tvornici kulture, prvotno odgođen zbog koronavirusa, mogu birati na koji šibenski koncert žele ići, 2. ili 3. kolovoza. Zamjenu ulaznica izvršiti će na mjestu gdje su kupljene, najkasnije do 15.12. Kome ne odgovara lokacija ili datum, može vratiti ulaznice za Tvornicu i ostvariti povrat novca, također do 15.12. Ulaznice za svaki šibenski gig su po 230 kn. Tvornica je bila 190 kn, nije potrebna nadoplata. Na mjestu gdje ste kupili ulaznice za Tvornicu, dođete s istima i zamijenite za Šibenik te birate dan ma koji želite ići. Ako su kupljene preko Eventima potrebno je poslati mail na info@eventim.hr koji će potom srediti zamjernu. Ulaznice za oba šibenska koncerta u prodaju idu u petak 19.11. po cijeni od 230 kn. Prodajna mjesta: Dirty old shop, Rockmark, Aquarius, Dallas u Rijeci, sva Eventimova prodajna mjesta i eventim.hr