Novi singl Who See s njemačkom pjevalicom TriXstar
18. studenoga 2021.
Music Box (10971 Članci)
Podijeli

Novi singl Who See s njemačkom pjevalicom TriXstar

Poslije uspješne ljetne sezone ispunjene nastupima širom Balkana, Who See klapa nam se vraća s novim singlom.

U pitanju je suradnja s njemačko-perzijskom pjevačicom Imom Ghafouri poznatom kao TriXstar. Internacionalna sinergija upakirana je u sonični anti-depresiv “Viđi nane”, prijeko potreban u ovim izazovnim danima, rađen ne samo na hip hop već i dancehall glazbenoj podlozi.

Dejan Dedović Dedduh pjesmu objašnjava kao: “Subjektivno, jedna lijepa reggae pjesma koja nagovještava bolje dane. Nije motivacijska, ali daje nadu.”

Suradnja s TriXstar nastala je iz zajedničke potrebe širenja dobrih vibracija i kozmopolitskog duha kroz spomenutu fuziju hip-hopa i reaggea, i dokaz je da glazba ne zna za granice.

“TriXstar je umjetnica koju pratimo već neko vrijeme i sve to što smo čuli od nje govori nam da se radi o supertalentu koji tek treba osvojiti svijet. Imamo osjećaj da bit će banje i to nas je spojilo”, kaže Dedduh.

Ovo je još jedna najava dugoočekivanog, petog po redu albuma Who See koji poprima finalni oblik i priprema se za sljedeću godinu kao još jedno autentično, organsko i autohtono izdanje ovog mediteranskog hip-hop dua, a koji se u regiji izdvojio i pozicinirao svojim originalnim pjesmama i albumima, oštrim, duhovitim tektovima i upečatljivim, inovativnim videospotovima i koncertima.

Foto: Vedran Levi