Arsenova unuka Lu Dedić oduševila u pjesmi “Zadnji sati ljeta”
23. studenoga 2021.
Music Box (8975 Članci)
Podijeli

Arsenova unuka Lu Dedić oduševila u pjesmi “Zadnji sati ljeta”

Lu Dedić, unuka najvećeg kantautora u povijesti naše glazbe, Arsena Dedića, te kćer našeg najznačajnijeg jazz pijanista Matije Dedića, oduševila je izvedbom pjesme “Zadnji sati ljeta” za koju je glazbu i aranžman napisao Tvrtko Hrelec, a stihove Kristijan Beluhan.

Odrastajući u poznatoj glazbenoj obitelji Dedić-Novak, Lu nije mogla ostati netaknuta glazbom koja ovu obitelj prati cijeli život. Prvi put je zapjevala 2015. godine u pjesmi “Ja bi da te slijedim”, uz Gabi i Leu Deklevu, no sazrijevala je držeći se daleko od svjetla reflektora. Šest godina kasnije udovoljila je očevoj želji – opet je zapjevala i oduševila. Pjesma “Zadnji sati ljeta” objavljena je na Matijinom novom albumu “Ladies”. Okupivši glazbenice koje su dijelom njegovog privatnog i poslovnog života, Matija je na sebi svojstven način odao počast Ženama. Lu je na lica Gabi i Matije navukla poseban osmijeh, “njihova djevojčica” zablistala je i pjesmu obojala svojim mladenačkim izrazom.

Matijin album “Ladies” našao se na 1. mjestu top liste najprodavanijih domaćih albuma i to u svega tjedan dana prodaje. Novi studijski album, koji je već dobio sjajne kritike glazbenih znalaca i publike, savršeno je likovno upotpunila dizajnerica Ana Nikolić Baće.