ABBA real tribute band vraća se u Boogaloo
8. prosinca 2021.
Music Box (11075 Članci)
Podijeli

ABBA real tribute band vraća se u Boogaloo

Abba Real Tribute Band vraća se u Zagreb i to u klub Boogaloo uz adventsku atmosferu i u čast jednoj od najvećih pop grupa svih vremena.

U posljednje vrijeme se ponovno puno priča i piše o švedskom fenomenu ABBA i zbog objavljivanja njihovog novog albuma “Voyager” koji je objavljen 40 godina nakon razilaska grupe kao i zbog najave nastupa uživo za iduću godinu pa je i to jedan od povoda za ovaj koncert. ABBA Real Tribute Band osnovani su 2007. godine, a čine ga iskusni, školovani glazbenici, koji su se okupili sa zajedničkim ciljem da današnjoj publici približe hitove ove popularne grupe. Originalnim nastupom, autentičnim glazbenim izvođenjem, kostimima i koreografijom, ABBA real tribute bend potpuno dočarava atmosferu i duh koji su vladali na koncertima ove grupe tako da garantiraju odličnu zabavu i osjećaj da ste se vremeplovom vratili u zlatne sedamdesete i osamdesete!

Koncert će se održati u subotu 11. prosinca, vrata se otvaraju u 19 sati kada će početi zagrijavanje uz disco DJ set desamdesetih i osamdesetih, a početka koncerta je najavljen za 21 sat. Cijena ulaznica iznosi 50 kuna u pretprodaji, te 60 kuna na dan koncerta. Ulaznice se mogu kupiti samo preko Entrio.hr online te na Entrio prodajnim mjestima. Prema odluci stožera civilne zaštite koncert se može održati samo uz određene uvjete, tj. provjeru posjedovanja Covid propusnice ili negativanog PCR testa koji nije stariji od 72 sata ili brzog antigenskog testa koji nije stariji od 48 sati na ulazu u klub. Na ulazu u klub će od 19:00 do 21:00 također biti organizirano antigensko testiranje koje će se naplaćivati 30 kn. Za sve opcije je potrebno ponijeti i osobnu iskaznicu.