Iznenada preminuo Carlos Marín, član popularne britanske crossover grupe Il Divo
20. prosinca 2021.
Music Box (10948 Članci)
Podijeli

Iznenada preminuo Carlos Marín, član popularne britanske crossover grupe Il Divo

Članovi i obožavatelji crossover grupe Il Divo su u šoku nakon vijesti o iznenadnoj smrti 53-godišnjeg pjevača Carlosa Marína (drugi s desna na fotografiji).

Iako još nije poznat uzrok smrti, nedavno je hospitaliziran zbog zdravstvenih problema, a vijest o smrti podijelili su preostali članovi Il Diva na društvenim mrežama.

“Teška srca vam javljamo da je naš dragi prijatelj i kolega Carlos Marín preminuo. Nedostajat će obitelji, prijateljima i obožavateljima. Nikada više neće biti drugog glasa i duha kakvog je ima Carlos. Nas četvorica smo 17 godina imali nevjerojatno putovanje i zaista će nam nedostajati naš dragi prijatelj. Nadamo se i molimo se da njegova prekrasna duša počiva u miru”, istaknuli su Il Divo, David Miller, Sébastien Izambard i Urs Bühler.

Prije tri dana medijima je odjeknula vijest da je Carlos hospitaliziran i stavljen u induciranu komu u Manchester Royal Hospitalu u Velikoj Britaniji, a prije toga se saznalo da je tjedan dana imao zdravstvenih problema na turneji po Engleskoj, a što je potvrdila i grupa.

Il Divo je okupio glazbeni producent Simon Cowell 2003. godine, a do sada su objavili 10 studijskih albuma. Uz Il Divo, Carlos je prošle godine objavio i solo album “Portrait”.

Foto: Promo