Madonna objavila kompilaciju svojih najvećih dance hitova “Finally Enough Love: 50 Number Ones”
22. kolovoza 2022.
Music Box (10726 Članci)
Podijeli

Madonna objavila kompilaciju svojih najvećih dance hitova “Finally Enough Love: 50 Number Ones”

Kraljica popa, Madonna, objavila je kompilacijski album “Finally Enough Love: 50 Number Ones” sastavljen od 50 pjesama iz njene impresivne karijere, koji će ujedno proslaviti i njezinu povijesnu prekretnicu kao prve i jedine glazbenice na svijetu koja je imala 50 hitova #1 na bilo kojoj Billboardovoj ljestvici.

“Finally Enough Love: 50 Number Ones”, zbirka hitova koje je birala sama Madonna, obuhvaća cijelu njezinu vladavinu na ljestvicama plesnih klubova s ​​desecima remixeva vrhunskih svjetskih producenata. Osim omiljenih pjesama obožavatelja, kolekcija također uključuje izbor rijetkih remix snimaka, s više od 20 koje će službeno biti objavljene po prvi put ili imati svoj komercijalni/digitalni debi 19. kolovoza. Uz više od 220 minuta remiksa, novo izdanje teče uglavnom kronološkim redom, prikazujući mnoge glazbene reinvencije koje su Madonnu učinile međunarodnom ikonom, od pjesme “Holiday” iz 1983. do “I Don’t Search I Find” iz 2019. s remiksima nekih od najvećih i najutjecajnijih DJ-a svih vremena uključujući Shepa Pettibonea, Williama Orbita, Honey Dijon i Aviciija, a na nekima su joj se pridružila velika imena pop scene poput Britney Spears (“Me Against The Music”), Justina Timberlakea i Timbalanda (“4 Minutes”) te Nicki Minaj.

“Zbog tehničkih razloga ovo izdanje će u Dancing Bearovim dućanima i putem webshopa biti dostupno od srijede, 24. kolovoza. Isprike svim kupcima zbog promjene datuma”, javljaju iz Dancing Beara.

Album “Finally Enough Love: 50 Number Ones” na dvostrukom crvenom i crnom LP-ju prednaručite putem linka.