Opća Opasnost i prijatelji i ove godine pripremaju božićni koncert u Županji
21. prosinca 2021.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Opća Opasnost i prijatelji i ove godine pripremaju božićni koncert u Županji

Božićni koncert Opće Opasnosti i prijatelja je jedinstveni događaj koji se može doživjeti samo u Županji.

Na redu je 10. božićni koncert, a na kojemu će uz Opću Opasnost nastupiti i Zaprešić Boysi, Mejaši i Vigor.  Koncert će se održati u sportskoj dvorani Gimnazije Županja 27. prosinca s početkom u 20 sati. Ulaz je od 18 sati i 30 minuta.

Pretprodaja ulaznica organizirana je među ostalim i na webshopu benda gdje možete pronaći informacije i o ostalim fizičkim prodajnim mjestima. Cijena ulaznice u pretprodaji je 50 kuna, a na dan koncerta 70 kuna.

Osim ulaznice, uvjet ulaska u dvoranu (po propisanim mjerama od strane nadležnih institucija) je i posjedovanje važeće EU digitalne COVID potvrde, brzog antigenskog testa ili PCR testa. Posjetitelji s kupljenom ulaznicom na dan koncerta mogu napraviti brzi antigenski test i u roku od nekoliko minuta dobiti EU digitalnu COVID potvrdu. Kako bi olakšali i ubrzali proceduru testiranja, medicinsko – biokemijski laboratorij Lidija Baturina (Dom zdravlja Županja) je za posjetitelje uz predočenu ulaznicu osigurao testiranje u produženom radnom vremenu i po povlaštenoj cijeni od 60 kuna, na čemu im se organizatori zahvaljuju. Radno vrijeme za antigensko testiranje u hematološkom-biokemijskom laboratoriju Doma zdravlja Županja (Dr. Franje Račkog 32, 32270 Županja, 1. kat) na dan koncerta (27.12.2021) je od 11:00 – 14:00h, te od 15:00 – 18:30h.

Foto: Nikola Knežević