Z++ seli koncert na Adventu u Akademiji na doček Nove godine!
24. prosinca 2021.
Music Box (11096 Članci)
Podijeli

Z++ seli koncert na Adventu u Akademiji na doček Nove godine!

Iako je nedavno najavljeno kako će božićni vikend proći u znaku glazbe i koncerata, čini se da će se dio planova i programa Adventa u Akademiji morati promijeniti, i to, zbog loše vremenske prognoze.

Za današnji Badnjak u Zagrebu je donekle najavljeno suho i ugodno, povremeno sunčano vrijeme, dok se sutra, za Božić očekuje kiša. Večerašnji koncert ABBA Real Tribute Banda uz sav popratni program će se održati, dok se koncert z++-a, koji je najavljen za božićnu subotnju večer, seli na 31. prosinac, Staru godinu.

ABBA Real Tribute Band čine regionalnu atrakciju koja donosi, kako kažu, „Injekciju dobre zabave, nešto novo, a već svima jako dobro poznato, neobaveznu svirku na kojoj publika uživa, ne samo glazbeno, već uz koreografiju te kostime. Hitove poput Waterloo, Ring Ring, Mamma mia, SOS i mnoooge druge sviramo na originalan način, ali opet, ne izlazeći iz okvira autentičnog. Ako vam treba baš dobar provod, opuštena atmosfera, totalna zabava i kvalitetna svirka, i sve to već ovaj vikend – vidimo se u Akademiji!“

Prije i nakon koncerta ABBA Real Tribute Banda, sve prisutne će rasplesati DJ Indy i DJ Stanko Bondža, dok oni željni cjelodnevne zabave, s plesom u Akademiji mogu početi već od 12 sati kada je na programu Vitamin disco – program s najvećim disco hitovima koji će prisutnima dati dovoljno ‘vitamina’ da izdrže cijeli dan.

Z++, trenutačno vjerojatno najveća hrvatska hip-hop/trap zvijezda, koja se u biti igra mnogim žanrovima, spletom okolnosti umjesto za Božić, u Akademiju stiže na Staru godinu. No možda će to ispasti kao jedna od boljih glazbenih solucija za proslavu ulaska u novu, 2022. godinu (na otvorenom)! Pretpostavlja se da će Akademija biti popunjena do zadnjeg mjesta, obzirom na interes koji ovaj briljanti glazbenik izaziva.  Samo četiri tjedana nakon rasprodane Tvornice kulture i tri mjeseca nakon nastupa na rasprodanom Dritu iz MSU-a, z++ stiže u Akademiju, proslaviti što “Kraj” godine pada na “Petak”!

Koncerti u Akademiji, kao i sav popratni program su besplatni.