Do kraja godine povoljnije ulaznice za Whitesnake i Steel Panther u Zagrebu
25. prosinca 2021.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Do kraja godine povoljnije ulaznice za Whitesnake i Steel Panther u Zagrebu

Legendarni hard rock bend Whitesnake kroz cijelu 2022. kreće na veliku svjetsku oproštajnu turneju, a Zagreb će ih imati prilike po posljednji put vidjeti u subotu 2. srpnja na stadionu Šalata. Kao gosti će im se pridružiti Steel Panther, a povoljnije ulaznice za ovaj dupli nastup dostupne su do petka 31. prosinca.

Točno tri godine nakon rasprodanog Whitesnake koncerta na istoj lokaciji, jedan od najvećih bendova svih vremena vraća se na omiljeni gradski prostor. Davidu Coverdaleu, velikom frontmanu ovih rock divova, ovoga puta pridružit će se i talentirani Dino Jelusick, novi član Whitesnake touring postave. Dino je tako postigao ogroman uspjeh članstvom u legendarnom hard rock bendu. Po prvi puta u povijesti, u postavi će im se pridružiti glazbenica. Irkinja Tanya O’Callaghan na basu sjajna je izvođačica koja im, kažu, donosi novu energiju.

Neumorni britanski rock bogovi u više od četiri desetljeća rada, 13 studijskih albuma i multi-platinastih izdanja, ostaju jedan od najprepoznatljivijih bendova današnjice. Grupu Whitsnake 1978. je osnovao David Coverdale, jedan od najvećih rock vokala u povijesti, netom nakon odlaska iz benda Deep Purple, a do danas drži poziciju frontmana.

Hitove iz prebogate karijere poput “Here I Go Again”, “Is This Love”, “Still Of The Night”, kao i “Give Me All Your Love”, “Crying In The Rain”, “Slow An’ Easy” i brojne druge koji su ih upisali u rock antologiju, bend donosi na Šalatu.

Još jedan veliki bonus ovog rock slavlja je i činjenica da će kao posebni gosti nastupiti Steel Panther, glam metal legende iz Los Angelesa, koje je upravo Coverdale odabrao da otvore ovaj koncert. Steel Panther trebali su nastupiti u Tvornici Kulture u lipnju ove godine, pa je isti koncert odgođen za srpanj 2022. Bend je naposlijetku odustao od solo koncerta u Zagrebu i priključio se sa svojim setom velikom Whitesnake oproštajnom koncertu.

Ulaznice su u prodaji po 240 kn, a ta će cijena vrijediti do 31. prosinca. Od 1. siječnja za ulaznice će trebati izdvojiti 260 kn, dok će na dan koncerta cijena biti 290 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), te sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr,

Svi vlasnici ulaznica za koncert Steel Panther mogu s istima doći i na ovaj novi zajednički koncert s Whitesnakeom, bez posebne nadoplate.