Britney Spears se vraća na glazbenu scenu?!
26. prosinca 2021.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Britney Spears se vraća na glazbenu scenu?!

Britney Spears, koja je već dugo u medijima zbog svoje životne borbe s ocem, a koja je rezultirala globalnim pokretom “freebritney, zagolicala je maštu obožavatelja objavom na Instagramu koja nagovještava da radi na novoj glazbi.

Zadnji put nam je otkrila novu glazbu 2016. godine za potrebe albuma “Glory”, a nakon toga je krenula borba za egzistenciju jer se htjela osloboditi kontroliranog života koji joj je nametnut od strane obitelji, odnosno oca. Naime, od 2008. godine on je kontrolirao njezin život, ali i imovinu vrijednu 60 milijuna dolara. Javnost je stala na njezinu stranu, a sud u Los Angelesu ju je “oslobodio” tih okova i od tada je Britney slobodna te može sama odlučivati o svojoj sudbini. Očito je to bila i inspiracija za rad na novoj glazbi koju je teasala u jednoj Instagram objavi uz koju je napisala – “psss nova pjesma u izradi. Javit ću vam što sam mislila”.

Britney je odmah na početku svoje karijere postala jedna od najvećih, najutjecajniji i najprepozantljivijih pop zvijezda na svijetu. Imala je brojne hitove, ali i velike tiraže albuma koje su potvrdile sve epitete vezane uz nju. Ove godine u Velikoj Britaniji je proglašena devetom najsupješnijom glazbenicom 21. stoljeća po prodaji albuma na tom otočju, a iza nje je čak i Lady Gaga.

Foto: Randee St. Nicholas