Zdravko Čolić najavio velike koncerte u Hrvatskoj
28. prosinca 2021.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

Zdravko Čolić najavio velike koncerte u Hrvatskoj

Čini se da ona stara ‘tko čeka taj i dočeka’ sada više nego ikad ima smisla i još veće značenje. Zdravko Čolić i njegova publika konačno su dočekali svoje druženje na velikim koncertima koje im priprema jedna od najvećih zvijezda na ovim prostorima.

Prvi koncert održat će 23. travnja u Koprivnici u školsko-sportskoj dvorani Josip Samaržija – Bepom a drugi 16. srpnja na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Čolićevi koncerti osim po detaljno složenoj produkciji, velikom broju njegovih hitova, nenadmašivoj energiji pjevača, poznati su i po tome što su danima prije rasprodani. Podsjetimo i na to kako je Zdravko Čolić prije dvije godine čak šest puta rasprodao beogradsku Stark Arenu i jedini je izvođač u regiji kojemu je to prošlo za rukom. Publika diljem Hrvatske s nestrpljenjem iščekuje odličan koncert i vrhunsku zabavu, a poznavajući nastupe Zdravka Čolića, mislimo kako je upravo on pozitivna doza energije kojoj publici sada najviše treba. Na svojim prošlogodišnjim koncertima publika je nošena fantastičnom energijom glazbenika pjevala u glas sve njegove najpoznatije pjesme kao što su „Pusti, pusti modu“, „Pjevam danju, pjevam noću“, „Ti si mi u krvi“ i mnogi druge.

Poznato je kako Zdravko Čolić osvaja srca svih generacija, a žene su posebno osjetljive na njegov šarm, stas i glas!  Prava je prilika za podsjetiti se zašto je Zdravko Čolić jedan od najslušanijih i najdugovječnijih glazbenika na ovim prostorima.

Ulaznice za koncerte u Koprivnici i Opatiji možete kupiti u sustavu Eventim i na svim prodajnim mjestima Eventima.

Podsjećamo, još ranije Zdravko Čolić je najavio i koncert na Novogradiškom glazbenom ljetu koji je potpuno besplatan, a održat će se u subotu, 13. kolovoza na glavnom gradskom trgu u Novoj Gradiški.

IZVJEŠĆE/FOTO: Zdravko Čolić @ Arena Zagreb – kad si frajer možeš sve!