Krankšvester najavili još jedan pohod na Tvornicu kulture
3. siječnja 2022.
Nikola Knežević (2798 Članci)
Podijeli

Krankšvester najavili još jedan pohod na Tvornicu kulture

Krankšvester su pred kraj godine za yem objavili peti studijski album jednostavno nazvan “Krankšvester V”, a sada s albumom najavljuju novi pohod na Tvornicu kulture.

Na istom mjestu su prije same pandemije koronavirusa održali dva koncerta u Tvornici kulture i to povodom Valentinova, jedan sa 120 minuta ljubavne proze, a drugi sa 120 minuta rave gimnastiku. I dok DiP-aju iščekujući velike arenske koncerte i povratak u donekle normalan život, Krankići najavljuju novi pohod na Tvornicu kulture i to donekle na drugu obljetnicu ova dva koncerta, 18. veljače. Možda im se i Senna M pridruži, nikad ne znate. Nemojte kasnije plakati!

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 70 kuna, dok će na dan koncerta koštati 90 kuna. Možete ih kupiti na svim prodajnim mjestima Core Eventa, u Dirty Oldu, Rockmarku i od 10.1. u Drito baru.

Na ulazu u Tvornicu je potrebno pokazati Digitalnu EU Covid potvrdu, ovlašteni rezultat negativnog antigenskog testa ne starijeg od 48h ili dokaz o preboljenju u zadnjih 6 mjeseci. Na samom ulazu neće biti testiranja. Događaj je za osobe iznad 16 godina.