Spektakl “Rock the Opera” sa Zagrebačkom filharmonijom na novoj turneji po Hrvatskoj
7. siječnja 2022.
Music Box (10966 Članci)
Podijeli

Spektakl “Rock the Opera” sa Zagrebačkom filharmonijom na novoj turneji po Hrvatskoj

Nakon rasprodanog koncerta u Zagrebu koncem listopada, glazbeni spektakl “Rock the Opera” ponovo stiže u Zagreb početkom veljače, te premijerno u Split i Zadar. 

U Zagrebu će ovaj jedinstveni glazbeni spektakl nastupiti 7. veljače u Lisinskom, 5.2. će biti u Spaladium Areni u Splitu, a 6.2. u dvorani “Krešimir Ćosić” u Zadru.  Projekt “Rock the Opera” iza sebe niže brojne uspjehe diljem Europe te rasprodanih koncerata u najljepšim dvoranama. Koncert nudi neponovljivo iskustvo koji na unikatan i jedinstven način izvođenja svjetskih poznatih glazbenih djela publici daje fantastičnu atmosferu i ambijent. Otkako je njemački dirigent Friedemanne Riehle kreirao spektakularan prvijenac u Bečkoj Operi, ovaj događaj nastavio je prenositi energiju diljem Europe na brojna prestižna mjesta i dvorane. Na cijeloj turneji kao i u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog pod palicom njemačkog dirigenta i u izvedbi Zagrebačke filharmonije uz vokalne soliste i specijalnog gosta Dinu Jelusića, “Rock the Opera” vratit će vas u dane rocka.

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji zvuka, aranžmanima koji oduzimaju dah i najboljim glazbenicima i iz klasičnog i iz rock svijeta, „Rock The Opera“ donijet će vam rock kakav nikada prije niste čuli, s najvećim poštovanjem prema izvornoj pjesmi i njezinoj važnosti te povijest glazbe, a uz veličanstvenost koju može donijeti samo puni filharmonijski orkestar. Projekt se bazira na najvećim klasičnim rock hitovi Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin, AC / DC, Rainbow, U2 i mnogim drugima.

Ulaz za navedeni glazbeni spektakl obavljat će se prema budućim epidemiološkim mjerama koje će biti određene od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite u periodu održavanja koncerta. Naše kupce ćemo pravovremeno obavještavati o svim dopunama i izmjenama vezanim uz COVID mjere,  te sve promjene ili izmjene koje će se eventualno dogoditi a vezane su za sam ulaz na koncert odnosno u navedene dvorane.

Ulaznice su dostupne u sustavu Eventim.hr, Ulaznice.hr i Adriaticket.hr.