Nova pjesma Stromaea ostavit će vas bez daha i rasplakati, a govori o njegovim suicidalnim mislima
12. siječnja 2022.
Nikola Knežević (2777 Članci)
Podijeli

Nova pjesma Stromaea ostavit će vas bez daha i rasplakati, a govori o njegovim suicidalnim mislima

Stromae, belgijski kantautor i producent više puta je oduševio svijet svojim smislom za glazbu, a često su pjesme temeljene na istinitim događajima. 

Ovaj sjajni glazbenik napravio je najosobniju pjesmu do sada koja govori o njegovim suicidalnim mislima. U pjesmi govori kako je više puta tijekom života razmišljao o samoubojstvu i kako nije ponosan na to. “Ponekada imate osjećaj da je to jedini način da ih se utiša”, pjeva Stromae.

Sve je to dio pjesme “L’enfer” kojom još jednom najavljuje novi album, a koja je ponovno temeljena na odličnoj melodiji, a osim samoubojstva istražuje i teme poput samoće i depresije. Sve su to česte pojave monogih glazbenika i umjetnika općenito, a nažalost neki se ne uspiju izboriti za sebe. Paul Van Haver, poznatiji kao Stromae novu pjesmu je nazvao “Pakao”, što najbolje opisuje stanje kroz koje je on prolazio tijekom života.

“Nisam jedini koji sam u potpunosti sam i zato ih je manje u mojoj glavi. Ali bez obzira na sve osjećam se potpuno usamljeno”, kaže u pjesmi.

Novi album, odnosno prvi u sedam godina, Stromae će objaviti 4. ožujka. Upravo je glazba koju stvara pomogla da se odupre samoći. Prvi singl s novog albuma bio je “Santé” koji je osvojio brojne obožavatelje, a novi, emotivni singl sigurno će doći do velikog broja publike.