Helem Nejse kombinirali Tarantina i Balkan u spotu za novi singl “Guramo tu priču”
17. siječnja 2022.
Music Box (11028 Članci)
Podijeli

Helem Nejse kombinirali Tarantina i Balkan u spotu za novi singl “Guramo tu priču”

Nakon duže diskografske stanke, sarajevski Helem Nejse obradovao je sve obožavatelje novim singlom “Guramo tu priču”.

Singl “Guramo tu priču” je predstavljen impresivno mračnim videospotom baziranim na sudaru tarantinovskog štiha i kinematografskog stilskog crnila balkanskog filma devedesetih, uz nezaobilazan šarm i humor Helem Nejsea. Ovo je još jedno audiovizualno ostvarenje nastalo u suradnji s Admirom Švrakićem koji potpisuje režiju i scenarij.

“Pjesma je nastala za potrebe ‘Novogodišnje priče’, blagdanskog specijala serijala Bruca Braca Bruda Brada, te kao takva predstavlja vezivno tkivo između nas autora serijala i nas glazbenika”, objašnjavaju članovi Helem Nejse.

Njihov posljednji studijski album “Gluten Tag” objavljen je 2020. godine, pred sami službeni početak pandemije koronavirusa, a grupa je započela rad na nasljedniku.

“Vjerujemo da je naš PR naglasio u pasusu iznad ove izjave da je rad na novom materijalu počeo, i to je sve što on i mi možemo reći u ovom trenutku”, govori Helem Nejse.

Helem Nejse su intenzivirali aktivnosti, te će u prvom kvartalu 2022. godine finalizirati rad na novoj sezoni serijala Bruca Braca Bruda Brada, čija se premijera očekuje u travnju ove godine.

Foto: Amina Hodžić