PREMIJERA: “Do zadnjeg udaha” – nova ljubavna dance poslastica Meri Andraković
17. siječnja 2022.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

PREMIJERA: “Do zadnjeg udaha” – nova ljubavna dance poslastica Meri Andraković

Nakon albuma “Dodiri”, mlada Belišćanka Meri Andraković ozbiljno korača prema drugom studijskom albumu.

U svemu joj pomaže producentsko-autorski tim Boris i Valerija Đurđević, a ovoga puta napisali su za Meri novu ljubavnu dance poslasticu. “Do zadnjeg udaha” govori o beskonačnoj ljubavi između dvoje ljudi, ali i pobjedi same ljubavi nad svim izazovima na koje je naišla. Valerija je pisala tekst, a Boris je radio glazbu, aranžman i produkciju. Meri već ima prepoznatljivi glas u hrvatskom radijskom eteru pa bi tako i s novim singlom “Do zadnjeg udaha” sigurno zavladati medijskim prostorom.

“Polako prestajemo brojati koji nam je ovo zajednički singl po redu jer kad se kreativna ekipa u nečemu sklopi, ideja, singlova i projekata je puno, a uvijek nastojimo publici približiti moderni pop. Ljubavne pjesme bi uvijek trebale biti kao ova pjesma, pozitivne, dinamične, one koje tjeraju na ples, na kraju krajeva barem sam ja takva kad volim (dupli rak u znaku). Nadam se da ćete i vi tako zavoljeti moj novi singl. Vaša Meri ♥️”, rekla je Meri.

Zadnji hit Meri Andraković, “Bilo je dobro”, premijerno predstavljen na ljeto prošle godine na CMC festivalu u Vodicama, mjesecima je boravio na nacionalnoj top listi singlova. Doslovno je osvojio Hrvatsku, a “Do zadnjeg udaha” ima isti potencijal. Pjesma je dobila i lyric video koji je radio CroRec Digital, a prekrasne fotografije koje možemo vidjeti u videu djelo su talentirane Ane Alšić s kojom Meri surađuje od početka karijere.

Foto: Ana Alšić