Dino Jelusić uoči velike svjetske turneje s Whitesnakeom predstavlja novi singl “Ti to dobro znaš”
28. siječnja 2022.
Music Box (11096 Članci)
Podijeli

Dino Jelusić uoči velike svjetske turneje s Whitesnakeom predstavlja novi singl “Ti to dobro znaš”

Dino Jelusić, jedan od najboljih domaćih vokala i svestrani glazbenik blistave karijere koja se proteže i daleko van granica Lijepe naše, uoči velike svjetske turneje s legendarnim bendom Whitesnake predstavlja novi samostalni singl na hrvatskom jeziku  – “Ti to dobro znaš”.

Pjesmu ‘Ti to dobro znaš’ inicijalno sam napisao još 2014. godine, ali je nisam dovršio sve do kraja prošle godine i drago mi je da ću je predstaviti sada kada imam veću pozornost i kad sam malo stariji. Pjesma se sastoji od više dijelova (nego uobičajena pjesma), orkestralni uvod, dva gitarska sola, tri kitice, malo drugačiji epilog, općenito nije klasično strukturirana. Pjesma je kombinacija više stilova i mislim da je idealni pokazatelj kakvom bih se muzikom bavio na ovim prostorima. Također veliku zaslugu ima moja ekipa iz benda: Ivan Keller koji je uz mene već sedam godina i zajedno smo bili u Animal Driveu te nova ritam sekcija koju čine Mario Lepoglavec i Luka Brodarić. Tim iz snova.“, ispričao je Dino.

Ovu pjesmu nadopunjuje jednako inspirativan video spot koji režijski potpisuju Dominik i Antonio Imrešković iz Studia Bros.

Tekstualno se pjesma može protumačiti na više načina, no odlučili smo se na inspirativnu priču i u spotu pjesmu povezali s Vanesom Tot, mladom sportašicom iz Slavonskog Broda.”, o spotu je otkrio Dino.

Dinu koji se nedavno vratio s pete turneje s američkim multi-platinum bendom Trans-Siberian Orchestra, nakon objave novog singla očekuje nekoliko uzbudljivih mjeseci uz zanimljive projekte koji će obradovati njegove obožavatelje:

Uz ovaj singl, čekam izlazak albuma s Michaelom Romeom, gitaristom kultnog progresivnog metal benda Symphony X s kojim sam kroz 2021. godinu složio nastavak njegovog prethodnog albuma “War of the Worlds”, a koji je inspiriran filmskom glazbom u spoju s heavy metalom. Imam spreman novi album na engleskom, a uz to sam u međuvremenu postao član Whitesnakea s kojima u svibnju krećem na oproštajnu turneju koja će se 2. srpnja zaustaviti i u Zagrebu.

Foto: Josip Marković