Topic, Nico Santos i Robin Schulz reintepretirali himnu Paula van Dyka “For An Angel”
3. veljače 2022.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Topic, Nico Santos i Robin Schulz reintepretirali himnu Paula van Dyka “For An Angel”

Njemačko-hrvatski DJ i producent Topic, kantautor Nico Santos i renomirano ime elektronske scene Robin Schulz ostvarili su suradnju na novoj pjesmi „In Your Arms (For An Angel)“. Ujedno je riječ o reinterpretaciji jedne od himni elektronske glazbe – Paul van Dykove „For An Angel“.

Topic i Santos već su surađivali, a novi zajednički glazbeni pothvat stiže nakon uspješnog hit singla „Like I Love You“ iz 2020. godine te debi pjesme „Home“ iz 2015. s kojom su ostvarili platinastu nakladu u Njemačkoj te dvostruko platinastu u Australiji. „Širenje tima“ udruživanjem s house velikanom Robinom Schulzom u pjesmi „In Your Arms (For An Angel)“ je, prema prvim reakcijama i dosadašnjem broju ostvarenih slušanja na glazbenim platformama, ostvarilo sve predispozicije da i aktualni singl zavlada svjetskim ljestvicama plesne glazbe. Uz to što su u najnovijoj suradnji svaki unijeli svoj jedinstveni potpis zvuku pjesme, ova tri renomirana glazbenika plesnu glazbenu scenu slave i uz prepoznatljivu dionicu bezvremenskog hita Paul van Dyka.

VanDyk je dvaput proglašen najboljim svjetskim DJ-em i prvi je koji se našao među nominiranima za prestižnu nagradu Grammy. Smatra se jednim od pionira trance zvuka, a njegov „For An Angel“ smatra se jednim od najvećim hitova zlatnog doba ovog žanra.

Foto: Christoph Koestlin