Vratio se Mangroove i ima jako “Dobar plan”!
9. veljače 2022.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Vratio se Mangroove i ima jako “Dobar plan”!

Mangroove se bacio na nove stvari i dobili smo jako “Dobar plan”. U svojem prepoznatljivom stilu nova pjesma je kombinacija modernog klupskog plesnog zvuka sanjivog vokala i retro sintesajzera.

Glazbu potpisuje dobro uhodani dvojac Veverec- Starešinić, tekst Željka Veverec dok je aranžman zajednička igra Silvija Bočića na bubnjevima, Lea Beslaća,Tonija Strešinića na sintisajzerima i Željke Veverec na vokalu. Producentsku palicu i dalje drži dugogodišnji suradnik Mangroovea Zvonimir Dus Dusper.
“Pjesma je opet ljubavna. Nekako se ne mogu odmaknuti od te snažne sile svemira, očito i ne pokušavam, ali ljubavna kroz malu priču o nekim tihim ljudima i stvarima u našem životu koje su zapravo najglasnije. Ovo je pjesma na koju plešeš prije izlaska, koja tiho, meko i sanjivo ipak pokreće one najmanje košćice u tijelu.”, ispričala je Željka.

Pjesmu prati i pitoreskni video spot koju su režirali Sanja Šantak i David Peroš Bonnot:
Spot smo snimali na prekrasnim lokacijama u okolici Ozlja i Gorskog kotara gdje nas vrijeme stvarno nije mazilo. Bilo je tu smrzavanja na snijegu i vjetru, ali opet i prekrasnih krajolika na suncu. Dio smo snimili i u Zagrebu, a sve pod budnim okom Sanje Šantak i Davida Peroš Bonnota koji su i ovoga puta bili zaduženi za cijeli spot. Ovo nam je već peti zajednički spot tako da smo svi zajedno dobro uigrana ekipa no naravno da uvijek postoje neke okolnosti i situacije koje ne možemo predvidjeti ni kontrolirati pa tako vrijeme ili neke prirodne nepogode. Na snimanju je svakako bilo zabavno, dinamično i uzbudljivo, u jednom trenu izgledalo je čak da će se naš Dobar plan izjaloviti (kako to često i bude u životu) ali evo nas, ipak imamo ‘Dobar plan’.