Jennifer Lopez i Maluma u filmu i na soundtracku “Marry Me”
12. veljače 2022.
Music Box (10954 Članci)
Podijeli

Jennifer Lopez i Maluma u filmu i na soundtracku “Marry Me”

Poznate svjetske zvijezde Jennifer Lopez i Maluma, predstavljaju romantičnu komediju i soundtrack “Marry Me”. Soundtrack je dostupan na CD-u i digitalnim servisima, a film preveden kao “Ti si taj”, u hrvatskim kinima gledamo od ovog tjedna.

Soundtrack “Marry Me” (Sony Latin Music/Arista) uključuje pop, latino pop, reggaeton i ubrzane originalne pjesme Malume i Jennifer Lopez. Među njima je i hit “Pa’ Ti,” kojeg potpisuju Lopez, Maluma, Andrea Elena Mangiamarchi (aka Elena Rose), Jon Leone i Edgar Barrera te producenti Leone i Barrera.

Na albumu se ističu besprijekorne vokalne mogućnsti Jennifer Lopez, primjerice na pjesmi “On My Way (Marry Me)”. Za tu je pjesmu spot režirao Santiago Salviche i samo na YouTubeu ima gotovo 7 milijuna pregleda!

Na albumu je i moćna Malumina balada “Segundo” te topla balada u zajedničkoj izvedbi Jennifer Lopez, Maluma – Marry Me (Kat & Bastian Duet).

U modernoj ljubavnoj priči o slavnima, braku i društvenim mrežama, Jennifer Lopez glumi glazbenu superzvijezdu Kat Valdez.   Kat s novom glazbenom zvijezdom Bastianom (Maluma) čini najseksepilniji par na svijetu koji se odluči vjenčati pred publikom povodom uspješnog hit singla “Marry Me”. Ceremonija se treba prenositi uživo preko društvenih platformi.  U publici na koncertu je i Owen Wilson koji glumi Charlieja Gilberta, učitelja matematike…

MARRY ME popis pjesama:

Coolidge Crew – “Here Comes The Bride”
Jennifer Lopez & Maluma – “Marry Me (Kat & Bastian Duet)”
Jennifer Lopez & Maluma – “Pá Ti (For You)”
Jennifer Lopez – “Church”
Maluma – “1 En 1 Million”
Jennifer Lopez – “Love of My Life”
Jennifer Lopez – “After Love (Part 1)”
Jennifer Lopez & Maluma – “Marry Me (Ballad)”
Maluma – “Segundo”
Jennifer Lopez – “On My Way (Marry Me)”
Jennifer Lopez – “Nobody’s Watching (Marry Me)”
Jennifer Lopez – “Love Of My Life” [Arkadi Remix]*
Jennifer Lopez & TELYKast – “On My May (Marry Me)” [TELYKast Remix]*