Novi hit grupe Flyer, koji se nalazi u top 10 najemitiranih pjesama u Hrvatskoj, dobio i videospot
12. veljače 2022.
Music Box (10880 Članci)
Podijeli

Novi hit grupe Flyer, koji se nalazi u top 10 najemitiranih pjesama u Hrvatskoj, dobio i videospot

Jedna od najpopularnijih grupa u Hrvatskoj, Flyer, nedavno je singlom “Dan po dan” najavila objavljivanje izdanja “Greatest Hits Collection” na CD-u i vinilu.

Pjesma je ubrzo ušla u top 10 najemitiranijih singlova u Hrvatskoj i ima tendenciju svrstati se među najuspješnije pjesme ovog benda. Flyer su otkrili i videospot koji je premijerno prikazan u četvrtak na CMC televiziji, a radio ga je Dinko Pasini, dugogodišnji suradnik benda.

Glazbu i tekst za pjesmu “Dan po dan” napisao je Mario Kovač, jedan od osnivača i klavijaturist benda, koji već dugi niz godina stvara hitove koji su etablirali grupu Flyer na domaćoj sceni. Aranžman je, kao i obično, radila cijela grupa, a ovaj put on djeluje izrazito bogato sa zanimljivim pratećim vokalima. Za produkciju singla zaslužan je Goran Martinac iz Croatia Records Studija. 
“Pjesma je to koja prigodno uoči mjeseca ljubavi govori o jednoj ljubavi koja pobjeđuje sve”, jednostavno je singl opisala Petra Kožar. Kombinacija druženja i entuzijazma ovih, kako sami sebe opisuju,”nenormalnih individualaca”, rezultirala je time da nakon uspješnica s albuma “ePOPeja”, “Iluzija” i “Flyer 3″ ponovno imaju veliki hit koji je definitivno jedna od najzanimljivijih zvučnih slika benda do sada.

“Dan po dan” je objavljen prigodno pred nadolazeće izdanje “Greatest Hits Collection”, koje će sadržavati presjek najvećih hitova nastalih u skoro 20 godina aktivnog djelovanja grupe Flyer. Izdanje će biti objavljeno na CD-u i vinilu.

Optimistična je bila, baš onako kako zrače i njihove pjesme, frontwoman benda, Petra Kožar“Nadam se da se bliži kraj ovim čudnim vremenima i da ćemo se uskoro gledati i slušati na pozornicama diljem Lijepe naše, a i šire. Veselimo se live svirci, uvijek smo govorili da tamo pripadamo.”

Foto: Ivo Dunat