Klinika Denisa Kataneca otvara dvodnevni hitni prijam u KSET-u
13. veljače 2022.
Music Box (11028 Članci)
Podijeli

Klinika Denisa Kataneca otvara dvodnevni hitni prijam u KSET-u

Potrebnija nego ikad, Klinika Denisa Kataneca vraća se 25. i 27. veljače te otvara hitni prijam u već dobro joj poznatom KSET-u.

Klinika je projekt oformljen oko kantautora Denisa Kataneca koji je već otprije poznat široj publici po mnogobrojnim nastupima i projektima te kritičkim hvalospjevima. Denis Katanec je autor prepoznatljivih intimnih i emocionalno nabijenih tekstova i pjesama. Zajedničkim snagama Klinika svoje pjesme pretvara u vrtlog emocija i energičan glazbeni izričaj koji publiku ne ostavlja ravnodušnom.  Žanrovski se njhova glazba može opisati kao mješavina shoegazea, psihodeličnog folka i eksperimentalne glazbe. Posljednje izdan album “Jada Jada”‘ nizao je pozitivne recenzije na glazbenim portalima, a njegov je “pandemijski tajming” nagnao mnoge stare i nove kliničare na posvećeno preslušavanje u izolaciji vlastitog doma.

Trenutnu postavu Klinike čine Karlo Cmrk (bas), Brane Norac (električna gitara, vokal), Vinko Vujec (bubnjevi) i Denis Katanec (akustična gitara, vokal). Kao interventnu članicu navode Eleonoru Hil koja im se kao gost često priključuje na violini i vokalima.

Ulaznice za 27.2. mogu se nabaviti po pretprodajnoj cijeni od 50 kn isključivo putem sustava Entrio OVDJE. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 70 kn. Ulaznice  za 25.2. su rasprodane!

Foto: Marina Uzelac