Mia Negovetić predstavila spot za pjesmu “Forgive Me (Oprosti)”
22. veljače 2022.
Music Box (11142 Članci)
Podijeli

Mia Negovetić predstavila spot za pjesmu “Forgive Me (Oprosti)”

Mlada hrvatska pop zvijezda Mia Negovetić upisala je još jedan sjajan nastup na Dori gdje je s pjesmom “Forgive Me (Oprosti)” osvojila sjajno treće mjesto.

U emocijama nabijenoj večeri, devetnaestogodišnja Riječanka još je jednom pokazala zrelost i sigurnost na pozornici, a njezine zavidne vokalne sposobnosti ponovno su došle do izražaja. Emotivna balada otkrila je veliki napredak, ne samo u pjevanju i vladanju pozornicom već i u autorskom izričaju. I ovoga puta Mia je ostvarila suradnju sa svjetski poznatim producentom Denizzom Jammom, s kojim uz Andreasa Stonea Johanssona i Laurela Barkera potpisuje glazbu, tekst i aranžman. Za pjesmu “Forgive Me (Oprosti)”, jednu od velikih favorita ovogodišnje Dore, snimljen je emotivan videospot u produkciji Lumiere Productiona. Prekrasni kadrovi zabilježeni su u Švedskoj, gdje je Mia snimala svoju novu pjesmu.

Treći je ovo nastup Mije Negovetić na Dori, a prethodna dva, na kojima je izvela pjesme “She’s Like a Dream” i “When It Comes to You”, osigurala su joj visoke ocjene i veliku bazu obožavatelja, kako u Hrvatskoj, tako i diljem svijeta. Šira javnost prigrlila je Miju još 2015. godine, kada je kao dvanaestogodišnjakinja priredila jednu od najupečatljivijih izvedbi hrvatske himne, a nakon pobjede u Zvjezdicama uslijedio je nastup na svjetski poznatom showu Little Big Stars Stevea Harveya, gdje je američka javnost imala priliku upoznati hrvatsku pjevačku senzaciju. U narednih nekoliko godina Mia se isprofilirala u jednu od najperspektivnijih pop izvođačica naših prostora.